Lichtreclame voor JOYT
juli 28, 2021
Webdesign en print voor G&D Solutions
juni 14, 2021

Raambestickering voor Cognimotori

Cognimotori Multipraktijk, een plek waar kinesitherapie en andere coachings samenkomen.
Een opvallende raambelettering voor Cognimotori, kunnen we! Deze raambestickering is uitgevoerd in zandstraalfolie afgewisseld met digitale prints. De prints zijn voorzien van een glanzende laminaatlaag om het contrast met de matte zandstraalfolie te verhogen.

Waarom kozen we voor zandstraalfolie? Zandstraalfolie laat het licht maximaal binnen en beperkt tegelijkertijd de inkijk. In sommige ruimtes zoals de fitnessruimte wilden we inkijk van buitenaf vermijden.
Klant:Cognimotori Multipraktijk
Locatie:Schoten
Datum:2020
Project:Raambelettering
Voor onze opstartende multipraktijk in Schoten gingen we te rade bij JDM. Tijdens ons eerste gesprek merkten we direct de hands on-approach van JDM met hun eigen productieafdeling. Dit verkorte de levertijden enorm. Zijn uitgebreide kennis van materialen én het mee nadenken over de juiste prijs-kwaliteitverhouding gaf de doorslag om in zee te gaan met JDM. Het creatieve team stelde een eerste ontwerp voor wat zo goed als perfect was in onze ogen. Enkele kleine aanpassingen werden zonder problemen doorgevoerd. De ervaren plaatsers leverden tenslotte een knap staaltje vakmanschap af. Een absolute aanrader.

Wesley Van Den Plas - Zaakvoerder Cognimotori

OOK EEN PROJECT IN GEDACHTE? CONTACTEER ONS VOOR EEN OFFERTE