Maak indruk met unieke extraatjes!

Bij JDM zijn gadgets veel meer dan leuke hebbedingetjes. Ze vormen een essentieel onderdeel van ons aanbod aan creatieve en functionele extraatjes die jouw merk, bedrijf, evenement … naar een hoger niveau tillen. Onze gadgets zijn ontworpen om indruk te maken, op te vallen en een blijvende herinnering achter te laten bij jouw doelgroep.

Innovatieve vormgeving

Onze gadgets blinken uit in innovatie en design. Of het nu gaat om een handig technologisch snufje, een slimme tool voor dagdagelijks gebruik of een leuk en speels item, onze creatief team zorgt ervoor dat elk gadget de unieke uitstraling heeft die naadloos aansluit bij jouw merkidentiteit.

Promotie met impact

Door jouw logo, bedrijfsnaam of boodschap op een gadget te laten drukken, creëer je een tastbare en gedenkwaardige manier om jouw merk onder de aandacht te brengen. Of het nu gaat om een USB-stick, tape, balpen, … jouw bedrijf zal blijven hangen in de gedachten van je klanten.

Geschikt voor diverse gelegenheden

Of je nu op zoek bent naar een leuk weggevertje op een beurs, een uniek item voor een bedrijfsevent, een praktische tool voor je werknemers, wij hebben het allemaal. We denken graag met je mee om de juiste gadgets te vinden die perfect passen bij jouw onderneming.

Kwaliteit en duurzaamheid

Al onze gadgets worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen met oog voor detail. Zo ben je verzekerd van gadgets die lang meegaan en een positieve indruk achterlaten bij de ontvangers.

Bestel je gadgets