Een stijlvolle match voor al je ruimtes

Dankzij hun strakke, aluminium frames zijn textielframes de perfecte manier om bedrukte doeken elegant te presenteren. Doordat ze strak in het frame gespannen worden vormen ze een glad, naadloos oppervlak. Deze moderne techniek combineert hoogwaardige materialen met eindeloze ontwerpmogelijkheden waardoor je ruimte getransformeerd wordt tot een visueel meesterwerk.

ONZE TEXTIELFRAMES

Wandframe

Wandframes zijn ontworpen om een naadloze integratie in je interieur te bieden. Ze kunnen tegen elke muur gemonteerd worden en bieden een strakke, moderne uitstraling. Ze zijn beschikbaar in diverse afmetingen en vormen.

Vrijstaand frame

Geen wandmontage mogelijk of liever je flexibiliteit behouden? Geen probleem. Kies dan voor een vrijstaand frame. Plaats ze op een strategische plaats om op te vallen.

Dubbelzijdig frame

Vanuit meerdere richtingen zichtbaar zijn? Een dubbelzijdig frame is ideaal om maximale zichtbaarheid vanuit elke hoek te garanderen.

Verlicht frame

Voeg een extra dimensie toe aan je boodschap. Dankzij ingebouwde ledverlichting trek je ook in het donker de aandacht van voorbijgangers.

Waarom kiezen voor onze textielframes?

  • Visuele impact: textielframes bieden een scherpe, moderne uitstraling die de aandacht trekt en indruk maakt op bezoekers en klanten.
  • Eenvoudige verwisseling: vervang eenvoudig de doeken in het frame en speel zo snel in op wat er in jouw bedrijf leeft.
  • Naadloze presentatie: de strakke afwerking van textielframes zorgt voor een professionele uitstraling zonder storende elementen.
  • Verlichtingsmogelijkheden: trek ook in het donker de aandacht van voorbijgangers door ingebouwde LED-verlichting.
  • Duurzaam en herbruikbaar: de frames gaan lang mee en kunnen herbruikt worden voor verschillende evementen, campagnes …

Presenteer je boodschap met een verfijnde touch!