Raambelettering die
blijft plakken

Met een klein budget een sterke boodschap overbrengen? Kies dan voor kleeffolie en transformeer een bestaand raam in een echte aandachtstrekker. Dankzij een raamsticker breng je je boodschap duidelijk over en creëer je een professionele sfeer rondom je pand.

Een tijdelijke of permanente belettering nodig? Raamstickers zijn er in diverse uitvoeringen. Zo vind je er altijd een die past. Dankzij onze inhouse monteurs bestickeren we je ramen alsof het niets is.

ONZE FOLIES

Plotfolie

Deze kleurvaste, zelfklevende folie’s zijn ideaal voor raambeletteringen. De folie heeft een dekkende eigenschap, maar is ook beschikbaar in een lichtdoorlatende variant. Aan de hand van computergegenereerde programma’s snijden we de gewenst vormen uit de folie. Door ons breed aanbod aan folies is geen enkele kleur of afwerking te gek. Of je nu kiest voor mat, glanzend, neon, metallic, reflecterend … wij beschikken erover.

Printfolie

Deze digitaal bedrukte kleeffolie is ideaal voor complexe ontwerpen. We drukken je logo, boodschap … in hoge resolutie op een witte, zelfklevende folie en snijden rond het ontwerp de gewenste vorm uit. Bovendien lamineren we telkens de folie zodat deze UV-bestendig wordt en verschijning van de zon tegengaat.

Transparante folie

Je boodschap, logo, patroon … wordt op de transparante folie bedrukt, waardoor de helderheid van het glas behouden wordt. Ideaal dus voor subtiele raambeletteringen.

Zandstraalfolie

Zandstraalfolie creëert een semi-transparante uitstraling, waardoor privacy behouden wordt terwijl er nog steeds lichtinval is. Op dit type folie kan men ook jouw logo of boodschap printen of uitsparen. Het wordt vaak gebruik in kantoorgebouwen om de privacy te beschermen.

One-way-vision

One-way-vision biedt een opvallend effect waarbij je van binnen naar buiten kunt kijken, maar van buitenaf het zicht beperkt is. Dit maakt het ideaal voor grote raamoppervlakken waarop je een boodschap wil communiceren zonder het volledige zicht te blokkeren.

HOE GAAN WE AAN DE SLAG?

ONZE REALISATIES

ONZE REALISATIES

Laat jouw ramen stralen