Voor iedere gelegenheid een passend formaat

We vervaardigen onze spandoeken uit duurzaam PVC-materiaal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Met behulp van hoogwaardige UV-printtechnologie drukken we jouw ontwerp haarscherp op het doek. We bieden diverse formaten aan, zodat jouw spandoek volledig aansluit op jouw wensen. Een klein spandoek voor een feestje of liever een groot spandoek voor een bedrijfsevent? Wij hebben voor iedere gelegenheid een passend formaat.

Om jouw spandoek op een professionele manier te presenteren, bieden we ook een breed scala aan frames aan. Deze maken we uit hoogwaardig aluminium of sterk staal waardoor ze een lange levensduur hebben. Er zijn verschillende frame-opties om uit te kiezen:

  • Buitenframe voor vrijstaande presentatie
  • Gevelframe voor muurbevestiging
  • Frame voor bevestiging aan hekwerken

Al onze frames worden geleverd met de nodige bevestigingsmaterialen en zijn eenvoudig te monteren.

Onze spandoeken
zijn …

… opvallend met haarscherpe prints

… duurzaam en weersbestendig

… verkrijgbaar in diverse formaten

… omkaderd met een sterk en professioneel frame

… op maat gemaakt voor jouw uniek project

ONZE MATERIALEN

FRAMES OP MAAT

Onze klassieke spandoekframes bestaan uit aluminium buizen met een diameter van 48 mm en een wanddikte van 3 mm. Ze zijn geschikt voor vrijwel alle type doeken en formaten in te monteren.

Om het doek te monteren in het frame zijn spanelastieken, zwanenhalsrekkers of stormfix spanners nodig. Afhankelijk van de gebruikte rekker is meer of minder ruimte tussen het doek en het frame nodig.

ONZE REALISATIES

ONZE REALISATIES

Kies voor de kracht van spandoeken