Experts in textieldruk

Met textielbedrukking heb je oneindig veel mogelijkheden. Ze komen in verschillende technieken, formaten, kleuren, afwerkingen … Of je nu kiest voor bedrijfs-, promotie-, of sportkleding, wij brengen jouw ontwerp tot leven.

Dankzij transfers of duizenden borduursteken worden jouw gekozen textiel tot in de fijnste puntjes afgewerkt. Elke methode heeft zijn eigen voordelen en toepassingen. We adviseren je daarom graag over de beste oplossing voor jouw behoeften.

SOORTEN BEDRUKKING

DRUKPOSITIES

Een grote of een kleine bedrukking? Links of rechts op het textiel? Op de voorkant of op de achterkant van je shirt, polo, sweater, jacket … ? Of liever op de mouw? De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom bieden we je enkele standaardposities aan. Wil je liever een andere positie? Of meerdere posities gecombineerd? Ook dat kan. Neem dan zeker contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

KIES JE TEXTIEL

Blader eens door onze brochure om een idee te krijgen van alle soorten textiel waar we op kunnen printen en borduren. We hebben een ruime selectie van T-shirts tot jassen, in een uitgebreide selectie aan prachtige kleuren. Had je toch nog ander kledingstuk of textiel in gedachten? Neem dan even contact met ons op, dan zoeken we graag naar een oplossing voor jouw textieldrukwensen!

Personaliseer jouw textiel