Maak indruk op jouw klanten op het punt van verkoop

Een sterke visualiteit is cruciaal voor je merk. We bieden je daarom een uitgebreid aanbod aan point of sale materiaal, zodat jouw bedrijf opvalt in de winkelrekken. Gaande van displays, borden, banners, wobblers …, wij leveren steeds op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw behoeften.

Materialen

Maak je keuze uit diverse materialen, waaronder karton, acryl, metaal, dibond, plexiglas en meer. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Op zoek naar een moderne en strakke uitstraling? Of eerder een meer natuurlijke en authentieke look? Wij hebben de juiste materialen om jouw merk tot leven te brengen.

Vormen

Point of sale materiaal is verkrijgbaar in diverse vormen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Van displays tot hangende borden en van inhakers tot wobblers. Wij hebben de juiste vorm om jouw producten of diensten effectief te presenteren.

Op maat

Bij JDM geloven we in maatwerk. Elk merk is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die specifiek ontworpen zijn om jouw verhaal te vertellen. We combineren creativiteit, hoogwaardige materialen en vakmanschap om opvallende en duurzame oplossingen te creëren die een blijvende indruk achterlaten.

Laat je merk stralen in de winkelrekken!