Laat je creativiteit plakken met onze stickers

Maak kennis met de kracht van stickers als visuele communicatiemiddel. Of je ze nu gebruikt voor branding, marketing, promoties of gewoon om een persoonlijk tintje aan jouw producten toe te voegen, stickers zijn veelzijdig en effectief. We ontwerpen én produceren voor jouw hoogwaardige stickers op rol of vel die voldoen aan jouw specifieke behoeften en doelen.

Wil je stickers, maar heb je nog geen ontwerp? Onze vormgever maakt dit graag voor jou!

Stickers op rol

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van stickers op rol. JDM biedt je hoogwaardige stickers die perfect zijn voor diverse toepassingen, zoals:

  • productetikketen
  • promotionele stickers
  • labels voor verpakkingen
  • ...

Met stickers op rol profiteer je van efficiëntie en gebruiksgemak. De rollen kunnen worden namelijk geleverd met een handige dispenser, waardoor je snel en gemakkelijk de benodigde stickers kunt afscheuren. Dit maakt ze ideaal voor situaties waarin je snel veel stickers moet aanbrengen, zoals bij het labelen van producten of het verzenden van pakketten.

Stickers op vel

Kies uit een breed scala aan formaten, vormen en ontwerpen voor je sticker op maat. Doordat we de sticker kunnen vormgeven volgens jouw wensen, creëren we unieke stickers die passen bij jouw specifieke behoeften. Of je nu kiest voor ronde stickers, rechthoekige stickers, speciale vormen … onze stickers bieden eindeloze mogelijkheden om jouw creativiteit tot uiting te brengen.

Onze
stickers ...

… zijn gedrukt aan de hand van geavanceerde druktechnieken.

… worden gemaakt uit hoogwaardige materialen.

… worden zorgvuldig afgewerkt.

… hebben een uitstekende hechting.

… zijn duurzaam.

… zijn bestand tegen slijtage.

… zijn binnen en buiten te gebruiken.

… zijn makkelijk aan te brengen op verschillende ondergronden.

Jouw stickers naar een hoger niveau tillen?