Jouw merk in de schijnwerpers

Borden en panelen met jouw logo, bedrijfsnaam, visual, ontwerp … zijn een uitstekende drager voor zowel binnen- als buitenreclame. Ze presenteren je boodschap op een opvallende en professionele manier. We bieden een scala aan materialen, vormen, beschermlaminaten, ophangsystemen … aan die passen bij jouw specifieke behoeften.

Of je nu de naamsbekendheid van je bedrijf wil vergroten, een evenement wil aankondigen of een slimme manier zoekt om je omgeving te benutten, wij hebben de oplossing die past bij jouw merk.

ONZE MATERIALEN

MAAK JE BORD UV- EN KRASBESTENDIG

Blinkende laminaat

We lamineren je paneel standaard met een polymeer laminaat met een blinkende oppervlakte. Deze wordt gebruikt bij langdurige toepassingen en op vlakke of lichtgebogen ondergronden. Deze laminaat heeft een uitstekende UV-bescherming en is krasbestendig.

Matte laminaat

Deze laminaat heeft dezelfde eigenschappen als een blinkende laminaat, met uitzondering van het oppervlakte. Deze is mat in plaats van glanzend

Anti-graffiti laminaat

Deze laminaat is gemaakt van een speciale polyester en heeft een hoogglans uitstraling. Het biedt een uitstekende bescherming voor vuil en UV-stralen en met een geschikt reinigingsoplosmiddel kan graffiti snel en zonder beschadigingen worden verwijderd.

Vloerlaminaat

Vloerlaminaat heeft een gepreegde structuur waardoor het oppervlakte stroever wordt. Naast floor graphics is dit materiaal ook zeer geschikt voor het lamineren van borden die een langere levensduur hebben, zoals bijvoorbeeld schaduwborden. De laminaat hecht zich gemakkelijk aan verschillende materialen zoals kunststof, folie, hout, glas en metaal.

PROFESSIONELE AFWERKING

Verhoog je naamsbekendheid