Deze mast zie je banier tot daar

Een bedrijf, evenement of speciale gelegenheid vertegenwoordigen? Onze hoogwaardige banieren zijn de perfecte keuze om jouw visie en merkidentiteit te communiceren. Met onze jarenlange ervaring en expertise op gebied van visuele communicatie bieden wij maatwerkoplossingen die gegarandeerd indruk maken.

Banieren zijn een tijdloze en effectieve manier om aandacht te trekken en een blijvende indruk achter te laten. Of het nu gaat om het aankondigen van een nieuw product, het verwelkomen van klanten of het vieren van een mijlpaal, onze banieren bieden tal van voordelen:

  • Zichtbaarheid: onze banieren worden strategisch geplaatst op masten of gevels waardoor je boodschap van veraf opgemerkt wordt.
  • Maatwerk: wij geloven dat elke boodschap uniek is en werken daarom nauw met je samen om de essentie van je boodschap vast te leggen op doek.
  • Duurzaamheid: onze banieren vervaardigen we uit hoogwaardige materialen die weersbestendig zijn. Zo zien ze er niet alleen fantastisch uit, ze gaan ook lang mee.
  • Eenvoudige installatie: de installatie van een mast- of gevelbanier is een eenvoudig en snel proces. Zelf geen handige Harry? Ons team helpt je graag bij de installatie.

MASTBANIEREN

Rechte mastbanieren

Deze klassieke en strakke banier is ontworpen om jouw boodschap helder en duidelijk te communiceren. Ze zijn ideaal voor het tonen van je logo of korte berichten.

Dubbelzijdige mastbanieren

Is maximale zichtbaarheid een prioriteit? Kies dan voor de dubbelzijdige banier. Ze presenteren jouw boodschap aan beide zijden waardoor je voorbijgangers vanuit elke richting bereikt.

GEVELBANIEREN

Gevelbanieren

Gevelbanieren kunnen verticaal of horizontaal gemonteerd worden tegen een gevel.

Hangende gevelbanieren

Wil je letterlijk boven de menigte uitsteken? Onze hangende banieren zijn ideaal voor presentatie boven hoofdhoogte. Ze zijn geschikt voor beurzen en overdekte exposities waarbij ze de aandacht vanuit een ander perspectief trekken.

Haakse gevelbanieren

Op drukke straathoeken en kruispunten opvallen? Dan zijn haakse mastbanier de beste keuze. De hoekige presentatie zorgt ervoor dat je boodschap opvalt en nieuwsgierige voorbijgangers trekt.

Zet jouw boodschap in de schijnwerpers