Behaal snel resultaat met Google ads

We helpen jouw bedrijf graag om een betere zichtbaarheid te krijgen in het Google netwerk. Wanneer je kiest om gebruik te maken van Google Ads kijken we samen welke campagnetypes van toepassing zijn voor jou en je bedrijf.

Stellen we enkel zoekadvertenties in? Bereiken we je doelgroep via display- en videoadvertenties? Of zetten we in op shopping-ads? Er zijn tal van opties om jouw zichtbaarheid in Google te verhogen.

Wat is SEA?

Search Engine Advertising, kortweg SEA, is een slimme marketingtechniek om je producten of diensten onder de aandacht te brengen in zoekmachines, zoals Google. Je koopt hierbij advertentieruimte op waardoor je advertentie direct bovenaan de zoekresultatenpagina’s of in het zoeknetwerk van de zoekmachine komen te staan.

Hoe gaan we te werk?

LocatieW
1

Waar sta je nu?

Als eerste stap in het SEA-proces willen we een duidelijk beeld krijgen van waar je momenteel staat. We analyseren jouw huidige online aanwezigheid, jouw doelen en jouw concurrentie. Door deze grondige evaluatie ontwikkelen we een strategie die naadloos aansluit bij jouw specifieke situatie en je helpt om jouw doelen te bereiken.
ZoekwoordenW
2

Zoekwoordenonderzoek

We onderzoeken welke zoekwoorden je potentiële klanten gebruiken bij het zoeken naar producten of diensten zoals die van jou. Op basis van deze inzichten maken we een geoptimaliseerde lijst met relevante zoekwoorden die de basis vormen van jouw SEA-campagne. Door de juiste zoekwoorden te targetten, vergroten we de kans dat jouw advertenties aan de juiste mensen worden getoond.
google-ads-
3

Opstellen van je campagnes

We creëren aantrekkelijke advertenties die gericht zijn op de geselecteerde zoekwoorden. We stellen ook de biedstrategieën en targetingopties in om ervoor te zorgen dat jouw advertenties aan de juiste doelgroep worden getoond. We houden rekening met factoren zoals budget, geografische locatie en demografische gegevens om de effectiviteit van je campagnes te maximaliseren.
AnalyticsW
4

Rapportage en bijsturing

Bij JDM hechten we veel belang aan transparantie en meetbaarheid. Daarom sturen we je maandelijks een rapport met al de resultaten van jouw SEA-campagnes. Op basis van deze resultaten optimaliseren we jouw campagnes waar nodig. We volgen je campagnes continu op zodat er geen problemen voorkomen en er geen onnodig budget wordt uitgegeven.

Opvallen in Google? Dat doe je met ons.