Ga voor een professionele huisstijl

Als bedrijf is het van cruciaal belang om een professionele en consistente huisstijl te hebben. Ben jij nog opzoek naar jouw ideale huisstijl? Wij kunnen je helpen! Onze grafisch ontwerper werkt nauw met je samen om een huisstijl te ontwikkelen die past bij jouw visie en merkidentiteit.

Jouw reis start met je logo. Heb je er al een? Prima, dan bouwen we hier op verder. Heb je er nog geen? Dan ontwerpen we dit graag voor jou. Meer info vind je hier.

Vervolgens stellen we een kleurschema voor je vast op basis van je logo, alsook het lettertype en enkele grafische elementen die ervoor zorgen dat alle marketingmaterialen een consistente uitstraling hebben.

Een goede huisstijl...

…maakt je bedrijf herkenbaar

…zorgt voor vertrouwen

…laat zien waarvoor je staat

…trekt je ideale klanten aan

…verbetert de bewustzijn van je klant

Huisstijlgids

Als onderdeel van je huisstijlontwikkeling kun je ervoor kiezen om een gedetailleerde huisstijlgids te ontwerpen. Hierin wordt de visuele identiteit van je bedrijf tot in de puntjes vastgelegd. Het omvat richtlijnen over het gebruik van je logo, kleuren, lettertypen en andere grafische elementen die deel uitmaken van jouw huisstijl. Alle communicatie-uitingen van jouw bedrijf worden zo herkenbaar en dragen bij tot de gewenste uitstraling.

BEKIJK EEN VOORBEELD

Huisstijl nodig?