Dit bord hangt het uit

Kies voor de professionele uitstraling en duurzame oplossing van onze immoborden om jouw boodschap effectief te communiceren. Of het nu gaat om vastgoedadvertenties of tijdelijke acties, onze immoborden zijn ideaal voor het adverteren van kortlopende acties of het presenteren van traditionele vastgoedadvertenties. Dankzij hun duurzaam materiaal zijn ze ideaal voor alle weersomstandigheden en zijn ze milieuvriendelijk en herbruikbaar.

Standaardformaten
100 x 70 cm, 140 x 50 cm
en 140 x 100 cm

Materiaal
Kanaalplaat, 650 gr/m²

Printtechniek
UV-print

Textuur:
Licht geribbeld door de kanalen

Afwerking
(in)snijden en voorzien van dubbelzijdige tape

Geschikt voor
Binnen en buiten,
tot windkracht zes

Brandcertificaat
B2

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Al onze borden worden gemaakt van hoogwaardig kanaalplaat met een dikte van 3,5 mm. Dit materiaal is 100% recycleerbaar en draagt zo bij aan een duurzame oplossing voor jouw promotiebehoeften. Doordat het bord haaks op de kanalen wordt ingesneden, kun je het bord makkelijk vouwen. Het bord is hierdoor zeer goed bestand tegen harde wind en andere weersomstandigheden.

Dit bord is uitermate geschikt om een kortlopende actie te communiceren doordat de boodschap langs beide kanten goed zichtbaar is. Je bord trekt de aandacht van voorbijgangers en potentiële klanten, wat jouw marketingresultaten zal versterken.

Je bevestigt de borden eenvoudig op ramen of andere gladde ondergronden met de voorziene dubbelzijdige tape. Hierdoor kun je ze moeiteloos bevestigen op de gekozen ondergrond.

Maak je keuze uit drie vaste formaten of contacteer ons voor een formaat op maat.

ONZE PRIJZEN

Vraag je offerte vrijblijvend aan.